Theo Maassen

ONBEGONNEN WERK (try-out)
NIEUWE VOORSTELLING
ma 13 jan ’25 20:15
ma 13 jan ’25
20:15

Theo doet waar hij al dertig jaar goed in is; grappen maken, op het randje en er net overheen.

Uitleggen waar Onbegonnen Werk over gaat? Onbegonnen werk. Niet te doen. Er is te veel gebeurd. Vanaf de oerknal gerekend al helemaal. 

De ambities zijn groot. Altijd. Die ene voorstelling waar alles samenvalt. Het persoonlijke en het universele. De lol en het drama. Het poëtische en het platvloerse. De zin en de onzin. En de waanzin, ook van de partij. Het publiek moet tegelijkertijd verlicht en verzwaard naar buiten komen. Verward. Bevrijd. Getroost. Herboren. Een onmogelijke opdracht. Onbegonnen werk dus. Maar soms is precies dát het werk dat verricht moet worden.

  • Voor deze voorstelling geldt een max. van 4 tickets per bestelling
  • Inclusief een drankje
  • Maak je avond compleet met een theaterarrangement

Maximaal 50% van het beschikbare aantal tickets mag met voorrang aan Vrienden van De Blauwe Kei worden verkocht. Deze verkoop start donderdag 29 augustus om 14.00 uur. De overige 50% wordt via de reguliere verkoop verkocht vanaf vrijdag 30 augustus. 

OVER THEO

Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse - Toon Hermans - Freek de Jonge - Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna. 

Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè.