Het Kabouterboek (2 t/m 6 jaar)

Prentenboekjesfestival
Naar het prentenboek van Loes Riphagen
zo 25 mei ’25
zo 25 mei ’25

Kom alles te weten over kabouters! 

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

In de theatervoorstelling Het Kabouterboek kom je nóg meer te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen (vals!), hoe ruiken ze en hoe voelt een huisbeest aan? Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie?

Tip! Scroll snel verder om te lezen over de extra activiteiten rondom deze voorstelling!

  • Deze voorstelling vindt plaats in Spectrum Schijndel (in de Blauwe Zaal)
  • Leeftijd: van 2 t/m 6 jaar
  • Ben jij al lid van De Blauwe Kei Junior?

Bij (kinder)voorstellingen dient iedere persoon een theaterstoel te reserveren. Ongeacht de leeftijd.

Onderdeel van

Prentenboekjesfestival: Op Pad In De Stad

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de prachtige Prentenboekenstad in de foyer. Een complete theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

Wat valt er veel te zien in de (Prentenboeken)stad! Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder die putdeksel?

Programma:
10.00 uur    Het Kabouterboek
11.00 uur    Sam & Julia
11.15 uur    Het Kabouterboek

De Prentenboekenstad is open van 9.30 tot circa 12.30 uur.