The Songwriters Club

Theatertour
Nieuw muziektalent
za 10 mei ’25 20:30
za 10 mei ’25
20:30

Drie singer-songwriters in een unieke setting.

Bij The Songwriters Club (her)ontdek je nieuw muziektalent. Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. Welke singer-songwriters optreden wordt op een later moment bekend gemaakt. Wil jij je laten verrassen? Bestel alvast je ticket!

Vorig jaar was deze muziekvoorstelling ook in ons theater te zien én horen. Toen met onder andere Sandra van Nieuwland en Mercy John. Het publiek waardeerde deze met een 8,8.

  • Inclusief een drankje

BLAUWE KEI CLUBCONCERTEN

De rauwe Podiumzaal is uitermate geschikt voor karaktervolle, pure concerten van singer-songwriters en andere talentvolle muzikanten. In de Podiumzaal bouwen we een sfeervolle clubsetting: je zit aan een tafeltje met een drankje binnen handbereik. Ocobar en Björn van der Doelen spelen dit seizoen ook in een clubsetting in de Podiumzaal.

Bij deze voorstelling neem je een drankje mee de zaal in. Tussen de optredens door, kun je een drankje bestellen. De clubsetting past ook perfect bij onze Comedy Cafés