TOEAC met Ariane Schluter e.a.

Stiekem Hooglied
Spel en muziek
za 19 apr ’25 20:30
za 19 apr ’25
20:30

Warmbloedig muziektheater vol hoop, verlangen en wilde fantasie.

Spel en muziek smelten naadloos samen in de nieuwste muziektheatervoorstelling van accordeonduo TOEAC, in samenwerking met acteurs Ariane Schluter en Ali Ben Horsting.

“Ik ga er niet vanuit dat wij samen gelukkig kunnen worden. Maar als ik dan toch ongelukkig moet zijn met iemand, dan het liefst met jou”.

Hera en Roeland komen stomtoevallig tegenover elkaar te zitten op de veerboot naar Noorwegen. Tijdens de nachtelijke overtocht observeren ze de ander vanuit hun ooghoeken. In hun hoofden tilt de fantasie hen over grenzen, dromen ze groter dan ooit tevoren en raken ze gedurende deze slapeloze nacht in de ban van die mooie onbekende. Een bijna ondragelijk verlangen naar de ander die, wie weet, de verlossing zou kunnen betekenen voor hun beider kleine, ongelukkige leventjes. Durven onze reizigers de stap te zetten deze hoog oplaaiende, stille liefde met elkaar te delen? En waartoe zal dat leiden?

Bloedkoraal, de vorige productie van TOEAC met acteur Jack Wouterse, werd door pers en publiek enthousiast ontvangen. In ons theater werd deze voorstelling gewaardeerd met een 9.

  • Inclusief een drankje
  • Bestel voordelig in een serie: Op De Huid 1

Heerlijk zinnelijk muziektheater

Theaterkrant