Feikes Huis | DeRonde&DeRoo

Transit
Fysieke voorstelling
vr 28 mrt ’25 20:30
vr 28 mrt ’25
20:30

Explosieve en dynamische performance waarin acrobatiek, mime, circus en humor samenkomen. 

Fasten your seatbelt, there’s no estimated time of arrival! Transit is een surreële fysieke voorstelling over het ‘ertussenin’ vastzitten. Het gevoel van een eeuwige transitzone op een luchthaven waar geen vliegtuig ooit aankomt of vertrekt. Terwijl je wacht op hulp, met je koffer in  de hand, begint je lichaam te trillen alsof er een aardbeving binnenin je zit. Er is geen hulp onderweg. Je staat er helemaal alleen voor. Advies? Geniet er maar van, want er is nog een lange weg te gaan. 

Deze absurde, dromerige en humoristische voorstelling schetst een filmische blik over het gevoel van nooit ergens aankomen. In werkelijkheid  zijn we vaker onderweg dan dat we ergens arriveren. We zijn altijd op  zoek. We streven naar geluk. We snakken naar liefde. We pogen. We  hopen. We dromen. We wensen. We verlangen. Bij deze ben je gewaarschuwd voor de turbulentie. 

  • Inclusief een drankje
  • Bestel voordelig in een serie: Op De Huid 3

Je ziet in het Nederlandse theater niet vaak meer dat makers zo’n consequent en rijk beeldend universum opbouwen als Deroo en De Ronde hier doen

Theaterkrant