Dit wil je weten

Nieuws

WINNAAR BESTE THEATERLIED

Alex Klaasen is de winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. Hij won deze prijs, met het beste theaterlied van 2023, voor het nummer 152 W 96th Street, uit zijn show No Ponies. No Ponies is 12 juni bij ons te zien. 

lees verder
Nieuws

SAVE THE DATE

Het volledige nieuwe theaterprogramma van seizoen 2024-2025 is bijna bekend. Op dinsdag 14 mei komt het programma online, zet het in je agenda!

lees verder
Nieuws

EXPOSITIES OP NOORDKADE

Wist je dat er altijd exposities op de Noordkade te zien zijn? Op diverse locaties verzorgt Stichting De Compagnie tentoonstellingen van verschillende kunstenaars. 

lees verder
Nieuws

Kijkje bij de buren

Wist je dat er op de Noordkade nog veel meer muziek te horen is dan alleen in het theater? We tippen je graag een concert bij onze 'buren' van CHV: Bertus Borgers.

lees verder
Nieuws

De Distellaar wint Theater Straatprijs

De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, heeft op 30 maart ter ere van haar 57e verjaardag de Theater Straatprijs uitgereikt. De bewoners van de Distellaar in Veghel zijn de gelukkige winnaars. Zij mogen binnenkort gratis naar de voorstelling Cabarestafette.

lees verder
Nieuws

De állerlaatste

Op donderdag 13 juni is Mark van de Veerdonk voor de állerlaatste keer op het podium van ons theater te zien. De cabaretier uit Slabroek gaat met pensioen. 

lees verder
van 5